THUISBLIJFTIPSLittle Women: Deze nieuwe verfilming van Greta Gerwig stond afgelopen maart bij ons op de planning. Helaas kon dze toen niet doorgaan. Daarom bevelen we deze film nu van harte aan om via de bekende streamingsdiensten te bekijken. Deze film is binnenkort zowel op Netflix als op Amazon Prime te vinden. 
In Little Women leven vier talentvolle zussen in een tijd dat vrouwen geen macht hadden in de VS rond 1850 en een huwelijk het hoogst haalbare was. Ze zijn alle vier vastbesloten hun eigen pad te kiezen.


Manchester by the sea: Na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler (Casey Affleck) aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore. Een prachtige film met een ijzersterke vertolking van Casey Affleck. 

A life in our planet: Wie kent niet de prachtige stem van David Attenborough. Vele natuurdocumentaires heeft hij voorzien van ondertiteling, vol lof over de prachtige dieren op deze planeet. In deze documentaire staat David Attenborough voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Deze film gaat over de grootste uitdaging voor het leven op aarde op dit moment en laat zien wat we aan natuur hebben verloren in de tijdspanne van een mensenleven. “David Attenborough: A Life on Our Planet” is een relaas over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Beautiful Boy: Voor wie deze prachtige film gemist heeft of hem graag nog eens wil zien, dit is uw kans. Journalist David Sheff woont samen met Karen met wie hij twee kinderen heeft. En hij onderhoudt een goede band met zijn zoon Nic uit zijn huwelijk met Vicki. Zijn leven stort in wanneer hij tot de ontdekking komt dat Nic met een crystal meth-verslaving worstelt en hij probeert alles om het leven van zijn zoon te redden.
Omdat we jullie niet helemaal filmloos willen achterlaten, geven we hier nog wat filmtips. Ze zijn via de bekende streamingsdiensten te bekijken: