Draf-in cinema op paardenrenbaan: The Rider

The-Rider_ps_1_jpg_sd-low
Zaterdag 7 september | 20.30 uur inloop vanaf 20.00 uur

104 minuten | Regie: Chloé Zhao

Wild galopperende paarden, zwetende ruiters en uitgestrekte ‘badlands’-landschappen. Waar kun je zo’n film nu beter laten zien dan op de paardenrenbaan in Emmeloord? Op zaterdagavond 7 september vertoont Filmhuis Emmeloord als buitenfilm de alom bekroonde ‘The Rider’.

Op de sfeervolle locatie aan de Sportlaan 40 kunnen de bezoekers plaatsnemen op de bankjes waar normaal gesproken de toeschouwers van de paardenrennen hun wedformulieren invullen. Waar anders de paarden voorbij draven, komt het filmscherm te staan. Consumpties en biossnacks zijn verkrijgbaar (alleen contante betaling).

De hoofdpersoon van ‘The Rider’ is een getalenteerd paardentrainer die na een val bij een rodeo een andere wending geeft aan zijn leven. Deze, op een waar verhaal gebaseerde film toont een eigentijds beeld van het westen van Amerika met bovendien prachtige natuuropnames

De vrijwilligers van de werkgroep Filmhuis Emmeloord organiseren de ‘draf-in cinema’ in samenwerking met Movieskoop Emmeloord en de drafbaan, daarbij ondersteund door het Prins Bernhardcultuurfonds.

De inloop met koffie en thee is vanaf 20.00 en de film start om 20.30 uur. Een kaartje kopen kan via de website van Movieskoop Emmeloord (bij voorkeur) of voor aanvang van de film (pin-apparaat voor kaartverkoop aanwezig). Bij regen nemen we plaats onder een overkapping. Houd voor actuele informatie over deze bijzondere filmavond twitter en facebook van Filmhuis Emmeloord in de gaten.

Cultuurfonds-logo

The-Rider_st_4_jpg_sd-low